Op weg naar de Miss België-kroon?: Daphné Vandenbossche (24, Hooglede)

Met een gezonde dosis ondernemingszin kan een mens heel ver komen in een wedstrijd zoals Miss België. Een jonge vrouw met heel wat van dit in zich is Daphné Vandenbossche. 24 lentes jong en afkomstig uit Hooglede baant ze zich een weg in de zoektocht naar ’s lands mooiste. ‘Ik omschrijf Miss West-Vlaanderen en Miss België nog altijd als een bijzonder fraaie ervaring. Dan doet het enorm veel deugd om beloond te worden met een plekje in de nationale préselectie. Toen ik aan dit avontuur begon, was mijn ambitie om een mooi eindresultaat in mijn eigen provincie te behalen. Maar nu ik zo ver ben, leg ik mijn lat toch net dat tikkeltje hoger. Het zou fantastisch zijn om naar de Miss België-finale te mogen.”

Ondernemingszin
Wie met Daphné praat, hoort het al heel snel. Deze pittige dame heeft heel wat ondernemersbloed. ‘Ik weet niet waar het vandaan komt. Maar het is er”, vertelt ze aan de telefoon. ‘Ook al zijn het bange dagen voor iedereen. Ik blijf echt niet stilzitten. In september ben ik met een nieuwe master gestart. Ik heb nog heel het Miss België-verhaal waar ik nog een mooi einde aan wil schrijven. Daarnaast heb ik mijn eigen webshop opgestart. Dit was een idee dat al lang in mijn hoofd zit. Mijn grote droom blijft nog altijd om een eigen zaak op te starten. Waar mensen kledij kunnen kopen en daarnaast ook een hapje en een drankje in een lounge-achtig decor kunnen nuttigen. Om toch wat naambekendheid te verwerven, ben ik begonnen met de webshop. Ik ben een vrouw, die echt weet wat ze wil. Karakterieel een doorzetter pur sang. Niets houdt me tegen om het uiteindelijke doel te bereiken.”

Foto: Bert Decoene

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.