About

Hallo iedereen,

Mag ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Bart Liekens en al sinds jaar en dag gebeten door het geschreven woord. De voorbije jaren heb ik me zo nu en dan wel eens gesmeten in de wereld van het blogberichten. En ik moet wel zeggen dat het me enorm hard beviel. Alleen had ik niet altijd de tijd om de blog te onderhouden. Het was te veel een work-in-progress. Maar de microbe bleef alom aanwezig.

Daarom brengt de start van 2017 er verandering in. Ik heb mijn kladversie van mijn blog in een nieuw kleedje gestoken. Het bartliekens.wordpress.com-verhaal  krijgt een nieuwe noemer, dat de lading beter dekt.  Welkom bij ‘Chez Bartizze’, met als ondertitel ‘verhaaltjes uit mijn leven’.
De bedoeling is dat jullie door deze blog een mooier beeld krijgen over wie Bart nu eigenlijk is … (Bartizze), een beetje mijn interessesfeer leren kennen en ook een beetje van mijn schrijfsels (vaak met een knipoog) kunnen genieten.

Ik ben wat je noemt nogal een bezige bij, fervente zoeker naar de mooie dingen des levens, gefascineerd door van alles en nog wat. Verwacht van mij geen thematische blog, maar wel een inkijk in mijn wereld …

Alvast veel leesplezier,

Bart Liekens

Een gedachte over “About

Geef een reactie