Vissen in de Gouden Vijver

Begin maart laat het EWT in Deurne een gloednieuw theaterstuk op de mensen los.  In het stuk De Gouden Vijver brengen Edith en Norbert voor de 48ste keer de zomer door in hun bungalow aan groot meer, dat ‘Gouden Vijver’ wordt genoemd.  Geboren zeurder Norbert krijgt het steeds moeilijker met zijn geheugen maar Edith zorgt door haar positieve levenshouding voor de perfecte tegenpool. Dit jaar komt hun dochter op bezoek met haar nieuwe vriend. Die vriend heeft een zoontje en dat geeft de eeuwige knorpot een schok. Ook de ontmoeting tussen de dochter en haar oude vlam, de postbode, brengt leven in de brouwerij. Bij de acteurs zien we enkele bekende namen terug zoals Ben Bervoets, Daisy Thys en Michaël Zanders. Regie is in handen van Door Van Boeckel.

Gouden Vijver loopt van 9 april 2018 tot en met 22 mei 2018 in het EWT-theater te Deurne.

Meer info over ‘Gouden Vijver’ kan u vinden op:
http://www.ewt.be/producties.php

Geef een reactie