‘t Hart van Breda en de meest swingende Cesarsalade uit mijn leven

Wie al eens in Breda was, kan er niet naast kijken. Op de Grote Markt is een opmerkelijk horeca-etablissement gevestigd. Een zaak dat je met recht en reden een waar prijsbeest uit het Brabantse land mag noemen. Een eetcafé met op het palmares de titel van: ‘Beste Eetcafé van Nederland’

’t Hart van Breda heeft de kenmerken van een bruin café gecombineerd met het bourgondische van Breda. Hun gezellige huiskamer heeft plaats voor jong en oud. Geopend van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat en daarmee de locatie voor koffie, lunch, borrel, diner of zomaar een drankje. Daarnaast hebben ze ook een uitgebreide bierkaart, met wisselende speciaalbieren van de tap

Maar wat mij vooral opviel tijdens mijn bezoekje, was de muziek. Aan de speciaalbieren van de tap heb ik niet gezeten. Maar een Cesarsalade heb ik er ter plekke wel gegeten. Ik geef grif toe: door de muziek alleen al had ik het gevoel dat deze Cesarsalade de meest swingende uit mijn leven was. En tja, daarvoor moest ik dus echt in ’t Hart van Breda zijn.

Meer info kan je vinden op:
www.hartvanbreda.nl

Bezocht op 31/01/2018

Geef een reactie