Met Titus en Fien op wandel

Valentijn komt dichterbij. Met 14 februari in het vooruitzicht betekent ook dat de cast van Doornroosje zich stilaan klaar houdt voor de ‘bestorming’ van Theater Elckerlyc. Naast de reeds bekende cast met daarin Thomas Van Goethem en Tinne Oltmans, werden er ook twee opmerkelijke figuren gespot in en om de gebouwen van Deep Bridge. Tijdens een wandeling buiten werden twee groenharige ‘creaties’ gemeld. Onderzoek wees uit dat het hier ging om Titus en Fien, die eens een frisse neus kwamen halen. Wie of wat ze zijn in het verhaal van Doornroosje, zal de toekomst uitwijzen. Er bestaan echter nog zekerheden in het leven. Het zijn Laurenz Hoorelbeke en Jasmine Jaspers, die deze rollen op zich nemen. Hoedanook zien ze er alvast zeer vervaarlijk uit. Benieuwd hoe de Prins en Doornroosje op de komst van Titus en Fien zullen reageren.

Meer info over Doornroosje kan je vinden op:
https://deepbridge.be/shows/doornroosje/

Foto: Jasmine Jaspers

Geef een reactie