Met Titus en Fien op wandel

Valentijn komt dichterbij. Met 14 februari in het vooruitzicht betekent ook dat de cast van Doornroosje zich stilaan klaar houdt voor de ‘bestorming’ van Theater Elckerlyc. Naast de reeds bekende cast met daarin Thomas Van Goethem en Tinne Oltmans, werden er ook twee opmerkelijke figuren gespot in en om de gebouwen van Deep Bridge. Tijdens een wandeling buiten werden twee groenharige ‘creaties’ gemeld. Onderzoek wees uit dat het hier ging om Titus en Fien, die eens een frisse neus kwamen halen. Wie of wat ze zijn in het verhaal van Doornroosje, zal de toekomst uitwijzen. Er bestaan echter nog zekerheden in het leven. Het zijn Laurenz Hoorelbeke en Jasmine Jaspers, die deze rollen op zich nemen. Hoedanook zien ze er alvast zeer vervaarlijk uit. Benieuwd hoe de Prins en Doornroosje op de komst van Titus en Fien zullen reageren.

Meer info over Doornroosje kan je vinden op:
https://deepbridge.be/shows/doornroosje/

Foto: Jasmine Jaspers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.