Au Revoir .. Monsieur Gavin

Het stond in de sterren geschreven. Voor de Telenet Giants Antwerp zou het niet zo eenvoudig worden om hun Amerikaanse sterkhouders voor een jaar langer aan zich te binnen. Ook Gavin Ware ruilt de Scheldestad in voor de Lichtstad Parijs. Het nieuws raakte bekend dat ‘The Beast’ naar Paris-Levallois trekt. Au Revoir .. Monsieur Gavin. Het was fijn om je op het terrein te leren kennen.

Hij was The Lord of The Rings bij de Telenet Giants Antwerp. Ijzersterk en onverzettelijk. Ik vermoed dat mama Ware hem vroeger heel wat boterhammetjes met choco heeft doen laten eten. Hem stil fluisterend in het oor … Daar ga je een sterke jongen van worden. Hij heeft goed geluisterd naar zijn mama. The Beast mag nu zijn kunnen tonen in Frankrijk. Moet ik nu Au Revoir zeggen of à bientôt?

Op de site van Paris-Levallois staat geschreven ‘le colosse américain’. Le colosse is een eretitel voor deze man. Zou iemand hem ooit verslagen hebben in een partijtje? armworstelen. Les Levallois Metropolitans maken hun armspieren best wel soepel. Er komt een stevige jongen aan, die niet met zich laat sollen … Au Revoir .. Monsieur Gavin. Het was fijn om je op het terrein te leren kennen.

Na Waldow en Ware ben ik wel benieuwd wie de nieuwe sterke jongen zal worden. Kortom: de onverzettelijke beer, die alles pakt wat er te pakken valt. Bienvenue alvast … Aan wie het ook mag worden.

Geef een reactie