Ramin Rezaeian: De Dani Alves van ’t weireldploegsje

Soms lees je in de krant van die korte berichtjes die je aandacht trekken. Zo heeft het #weireldploegsje van Marc Coucke er een opmerkelijke nieuwe aanwinst bij. Een superster uit Iran, naar verluidt. Ramin Rezaeian komt Adam Marusic op de rechtsachter vervangen. Hij heeft adelbrieven om u tegen te zeggen.

Instagram is blijkbaar hot in Iran. De Dani Alves uit het Midden-Oosten heeft 1,1 miljoen volgers op Instagram. Hiermee is hij met voorsprong de populairste jongen op Instagram daar aan zee. Ter info: zijn voorzitter Marc Coucke heeft er ‘amper’ 150000 op Twitter. Ramin is Iraans international en zou al geplaatst zijn met zijn land voor het WK in Rusland. Daarmee is hij het eerste lid van KVO dat naar de Wereldbeker mag. Nu al een ster en hij heeft nog geen competitieminuten in België gespeeld. Zijn naam is Ramin en op Instagram is er nu al veel rond hem te zien.

Of hij het #weireldploegsje van Marc Coucke Couckenbak kan bezorgen, moet de competitie uitmaken. Maar het zou zomaar wel eens kunnen. Op Twitter las ik : ‘I don’t fully understand, but proud you are now @kvoostendeplayer”. Wat zou Couckenbak in het Iraans betekenen … Ik zou het helemaal niet weten. Maar hun voorzitter kennende, zal Ramin het wel snel leren. Aan zee kan het snel waaien. Maar ik heb er geen schrik voor. Zolang Ramin met de voeten een fraai antwoord geeft, blijft het windstil in de Koningin der Badsteden.

Geef een reactie