Op weg naar de Miss België-kroon?: Parnian Robatsarpooshi (22, Scherpenheuvel)

Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van heel het land? Meer dan 70 jonge vrouwen blijven momenteel nog in de running tijdens de zoektocht naar ’s lands mooiste. Eén van hen is de 22-jarige Parnian Robatsarpooshi uit Scherpenheuvel. Onlangs veroverde ze de titel van Miss Vlaams-Brabant. Is Parnian op weg naar het Miss België-kroontje? De toekomst wijst het uit. ‘De voorbije maanden waren stuk voor stuk mooie maanden waar ik mezelf heb kunnen uitdagen op elk vlak. Tijdens heel het avontuur ben ik stevig gegroeid en ben ik sterker in mijn schoenen komen te staan. Maar vooralop het vlak van beslissingen nemen heb ik stappen voorwaarts gezet. Momenteel sta ik zelfzekerder dan ooit in mijn schoenen. En dat uit zich in een goede drive om me te plaatsen voor de finale. Het is niet omdat ik Miss Vlaams Brabant ben dat ik een stapje voor heb. Alleen door keihard te werken kan je een bepaald einddoel bereiken. Het gras is niet groener dan de overkant. Het gras wordt pas echt groener wanneer je het zelf water geeft. Meer dan ooit heb ik dat geleerd tijdens mijn campagne.’

Stage
Parnian is een vrouw van vele interessegebieden. ‘Ik heb mijn stage gedaan bij Sammy Mahdi. Daar heb ik ontzettend veel geleerd. Toekomstgericht wil ik heel graag mijn stem laten horen. Daarom denk ik ook dat deze Missverkiezing een perfecte stap in de goede richting is. Als Miss Vlaams-Brabant heb ik momenteel een klein stemmetje. Zeker naar alle problemen die er momenteel in de wereld heersen. Het doet me pijn om te zien hoe een onschuldige bevolking hier het slachtoffer wordt. Daarom wil ik ook elke kans gebruiken om mijn stem te laten gelden.’

Dankbaarheid
De kandidaten van de nationale preselectie zijn een zucht verwijderd van een finaleticket. ‘Wanneer ik me plaats voor de Miss België-finale zal de lat alleen maar hoger liggen. Ik kijk er vooral naar uit om mezelf nationaal te bewijzen. Deze unieke kans omvat een gevoel van dankbaarheid dat niet zal weggaan. Het is een kans, die ik met beide handen moet grijpen. In het begin was ook voor mijn familie alles nieuw. Maar nu zijn ze echt mijn nummer 1-support. Ik heb heel erg hard mijn best gedaan. Met een goede spirit en een goede drive kan je  een mooi resultaat boeken. Daar sta ik ten volle voor.’

Foto: Collectie Parnian

Geef een reactie