Als de liefde wel bestond …De liefde voor de fiets hebben Laura Verdonschot en Kaat Hannes al langer met elkaar gemeen. Maar de vlam sloeg pas echt in de pan toen ze elkaar vijf jaar geleden beter leerden kennen tijdens een afspraakje. Op 13 mei zeiden de ‘beide’ sjoekes tegen elkaar het ‘ja-woord’ in Lille. Niet ver van de plek: Wechelderzande , waar ze al vijf jaar lief en leed delen. Adremme bruidskindjes, een coach in wielertenue en een militaire eregroet voor Laura en Kaat .. Het waren stuk voor stuk ingrediënten voor een huwelijksplechtigheid met een groot hart. Mooier dan met het openingsgedicht ‘Als de liefde niet bestond’ van Toon Hermans kon het niet geïllustreerd worden. Maar iets in mij zegt dat in dit titel van het gedicht één woordje mocht aangepast worden.

Foto’s: Bart Liekens

Geef een reactie