Moeder Clara en Jelle Cleymans wordt de slechtste zangeres ter wereld


Loge10 Theaterproducties is verheugd hun nieuwste theaterproductie ‘Florence’ te presenteren. Het stuk is gebaseerd op het leven van Florence Foster Jenkins, een Amerikaanse amateur operazangeres uit de vroege 20ste eeuw. Karin Jacobs neemt de hoofdrol op zich.

Loge10 Theaterproducties neemt het publiek mee op een reis door het leven van Florence Foster Jenkins. Het stuk vertelt het verhaal van haar passie voor muziek en haar droom om een professionele operazangeres te worden, ondanks haar absoluut gebrek aan talent.

‘Dit is een verhaal over de kracht van dromen en de moed om te blijven proberen, zelfs als de kansen tegen je zijn’, zegt regisseur Bruno Van Heystraeten. ‘We zijn er trots op om dit verhaal te vertellen en het publiek te inspireren.’

‘Florence’ is vanaf 1 juni te zien in het Fakkeltheater in Antwerpen.

Voor meer informatie en updates over de voorstelling, bezoek de website van Loge10 Theaterproducties of het Fakkeltheater. Mis deze unieke theaterervaring niet! 

De voorstelling ‘Florence’ loopt van 1 juni tem 25 juni 2023 in het Antwerpse Fakkeltheater. Op het podium staan topacteurs als Karin Jacobs, Koen Crucke, Maxime De Winne, Nathalie Wijnants en Jérémie Vrielynck. Meer informatie via www.loge10.be of www.fakkeltheater.be

Over het stuk zelf:


Florence vertelt het waargebeurde verhaal van de legendarische Florence Foster Jenkins die er alles aan deed om haar droom, een grootse operazangeres worden, te laten uitkomen. De stem die ze in haar hoofd hoorde was prachtig, maar voor anderen klonk haar gezang vreselijk vals. En dat is een understatement! Toch werd zij enorm populair!

Haar publiek waardeerde haar kennelijk meer om het amusement dat zij hen schonk dan om haar muzikale talent. Haar echtgenoot en manager, St. Clair Bayfield, was vastbesloten om zijn geliefde Florence te beschermen en haar droom koste wat kost te laten uitkomen. Wanneer Florence besluit een openbaar concert in Carnegie Hall te geven, komt hij voor de grootste uitdaging van zijn leven te staan… Haar behoeden voor de waarheid.

Een warm, waargebeurd en hilarisch verhaal. Live gespeeld en gezongen. Nu ja…’gezongen’…

Karin Jacobs: “Het is verdomd moeilijk om deftig vals te zingen”

PRAKTISCH 
De voorstellingen lopen van 1 juni tem 25 juni 2023

Rode Zaal Fakkeltheater, Antwerpen
Tickets kosten 26 euro en vind je via www.loge10.be en fakkeltheater.be

Foto: Loge 10 Theaterproducties

Geef een reactie