5 rensters van De Ceuster Bonache Cycling Team aan de start van Wereldbeker Beekse BergenNa Niel worden er aanstaande 
zondag ook weer duizenden wielerliefhebbers verwacht in en om de Beekse Bergen, waar de UCI voor het eerst een Wereldbekerwedstrijd organiseert. Met Ellen Van Loy, Suzanne Verhoeven, Alicia Franck, Julie Brouwers en Laura Verdonschot krijgen vijf rensters uit het 100% Belgische team opnieuw de kans om wielergeschiedenis te schrijven met een mooie uitslag.

Op sportief vlak en ook op basis van de uitslagen, zie je hoe onze rensters verder blijven groeien. De toffe sfeer in het team tijdens trainingen en wedstrijden zorgt ervoor dat ze elkaar wekelijks versterken. Onze rensters motiveren niet alleen mekaar, maar ze worden op de wedstrijden ook wekelijks aangemoedigd door de vele supporters in het veld. In Maasmechelen waren ze met 10.000 op de afspraak. Op de Koppenberg stonden er 12.000 en het voorbije weekend vonden 17.000 mensen de weg naar de Europese Kampioenschappen in Namen. Tel daarbij ook nog eens gemiddeld 400.000 kijkers per wedstrijd en dan weet je dat ook het vrouwenveldrijden enorm leeft. Naast de spanning voor de overwinning, zijn er ook nog de achterhoedegevechten om wie er als eerste Belgische vrouw over de finishlijn bolt. Die vraag zorgt wekelijks ook voor extra spanning en suspens in de cross.

Het is het derde jaar dat we met het De Ceuster Bonache Cyling Team en nu ook met de natuurlijke make-up co-sponsor Cent Pur Cent aanwezig zijn in het vrouwenveldrijden. We zijn goed gestart met al een aantal mooie overwinningen en sterke uitslagen. Als team willen we vooral collectief pieken in januari, op de Belgische kampioenschappen in Lokeren. Na het EK hopen we dat een aantal van onze rensters ook geselecteerd wordt voor het WK in Hoogerheide. Samen met onze mental coach Hanne (Moove Forward) en fysical coach Johan (Antwerp rehab training) werken we de komende weken verder aan die doelstellingen”, zeggen ze bij het De Ceuster Bonache Cycling Team enthousiast.

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie