Op weg naar de Miss België-kroon?: Beau Van Reeth (17, Hemiksem)

Het zijn spannende tijden voor de 17-jarige Beau Van Reeth uit Hemiksem. Als de Miss Talent van de provincie Antwerpen stootte deze studente office and retail door naar de prelims van deze nationale schoonheidswedstrijd. IS Beau op weg naar het Miss België-kroontje? De toekomst zal het uitwijzen. ‘Het blijft enorm spannend. Stap voor stap weet ik wel wat er allemaal gaat gebeuren. Maar je blijft natuurlijk nieuwsgierig of al het werk beloond zal worden. Toen ik me inschreef bij deze wedstrijd, wou ik vooral ondervinden hoe alles in elkaar stak. Maar nu ik op een zucht van een finaleplekje sta, komen er vooral hoop en dromen bij.  Het kriebelt echt wel diep vanbinnen. JE voelt ook aan alles dat Miss België in mijn omgeving begint te leven. In het begin klinkt vooral het woord ‘ah’. Daarna is alles leuk en nu hebben ze me overal zien hangen en wensen ze me veel succes toe. Als kandidate vertoef je in een bepaald groeiproces. Daar mag ik ten volle van genieten. Ik heb vooral geleerd dat ik meer kan, dan ik ooit van mezelf had verwacht. Ook al zie ik op sociale media dat iedereen haar uiterste best doet. Voor mezelf gaf mijn deelname vooral een boost qua zelfvertrouwen. ‘

Modellenwereldje
Enkele jaren geleden zette Beau haar voorzichtige eerste stapjes in het modellenwereldje. ‘Een Missverkiezing en een modellencarrière zijn twee totaal verschillende werelden. Het verschil tussen beiden is immens. Ik voel meer voor een leven als Miss omdat hier ook naar je innerlijk wordt gekeken. Terwijl een model meer bepaalde kledingstukken moet showen.’

Agenda
Agendamanagement is een noodzakelijk iets voor een Miss België-kandidaten.
‘Een agenda is gewoon onmisbaar in een avontuur zoals dit’, gaat Beau verder. ‘Er komt immers zo veel op je af dat een goede planning onontbeerlijk is. Mijn mama en ik hebben een gezamenlijke agenda. Daarin schrijven we alles. Zonder een goede planning kan je dit avontuur nooit tot een goed einde brengen. Daar ben ik heilig van overtuigd.’

Foto: Miss Belgium.be – Kevin Swijsen

Een gedachte over “Op weg naar de Miss België-kroon?: Beau Van Reeth (17, Hemiksem)

Geef een reactie