Op weg naar de Miss België-kroon?: Caro Bollen (19,Bilzen)

Spiegeltje Spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het hele Belgenland? Ongeveer tweehonderd jonge dames wagen hun kans om de opvolgster van Kedist Deltour te worden. Ook de 19-jarige Bilzense Caro Bollen droomt  van een mooi traject in deze wedstrijd. Is Caro op weg naar het Miss België-kroontje? De toekomst zal het uitwijzen. ‘Het voelt persoonlijk gek aan om met een lintje rond te lopen”, aldus Caro. “Ik besef het nog altijd niet goed dat ik aan Miss Limburg mag deelnemen. Je moet weten dat ik aanvankelijk zelfs heel veel schrik had om niet geselecteerd te worden uit al die inschrijvingen. Laat staan dat ik had gehoopt om te mogen deelnemen. Daarom wil ik van elk moment genieten in deze campagne.’

Kedist
‘Wanneer je me enkele jaren geleden had verteld dat ik ooit aan het Miss België-traject zou deelnemen … ik had je ongetwijfeld uitgelachen’, gaat Caro verder. ‘Het verhaal van Kedist Deltour heeft me echter getriggerd. Zij vertelde in de media openlijk over haar moeilijke kinderjaren (in armoede) vooraleer ze naar België kwam. Zij toonde aan dat ook een zwaar geladen verhaal een mooie weg kan vinden naar de buitenwereld. Ik heb ook geen gemakkelijke jeugd gekend. Lange tijd worstelde ik met mezelf over al mijn onzekerheden. Naar de mensen toe schaamde ik me daar over, maar nu niet meer. Nu wil ik vooral een nieuwe stap in mijn leven zetten. Met mijn deelname aan Miss Limburg wil ik vooral nieuwe mensen leren kennen en vooral nieuwe ervaringen in mijn rugzakje steken. Wat er ook zal gebeuren, ik klamp me vast aan elke positieve gedachte die op mijn pad komt. Ik moet en zal een mooi avontuur beleven.’

Dromenjaagster
Naar de buitenwereld heeft Caro maar één boodschap. ‘Geloof in jezelf .. Dan komt alles goed. Met mijn 1m60 lengte ben ik redelijk klein voor een leven in de modellenwereld. Maar ik wil van elke ervaring proeven, die ik mag beleven. Ik geloof hard in mezelf. Mensen, die me enkele jaren geleden zagen, zullen me wellicht niet meer herkennen. Toch wil ik aan de buitenwereld tonen, dat wie in zijn dromen gelooft een mooi pad kan afleggen. Nooit opgeven blijft het motto. Net dan komt er misschien wel iets heel moois om de hoek piepen.’

Foto: Collectie Caro Bollen

Geef een reactie