Een opgeladen Nielson en zijn bliksem

Vandaag verschijnt Bliksem, de nieuwe single van Nielson. Het nummer staat symbool voor de energie die de zanger na een moeilijk jaar weer heeft teruggevonden in het maken van muziek.
 
Ruim een jaar nadat Nielson voor het laatst muziek uitbracht, is hij onverwachts terug met een hypnotiserend en minimalistische sound. “Ik ben opgeladen” zingt hij in het nummer, dat hij nog maar kortgeleden schreef. 
 
Over het ontstaan van Bliksem vertelt Nielson: “Het is de eerste keer in mijn carrière dat ik een track release die nog zo vers is, maar van Bliksem kreeg ik zoveel energie dat ik niet langer kon wachten. Na het pittige jaar dat achter mij ligt, heb ik me de afgelopen weken gestort op ouderwets plezier maken in de studio. Ik had verwacht veel langer nodig te hebben om iets te maken wat ik naar buiten wilde brengen, maar Bliksem is precies wat ik nu nodig heb. Ik vind het tijd om minder na te denken en meer te dansen!”

Foto: Sony Music Belgium

Geef een reactie