Celine en de ‘stoere’ mannen van ’t stad

Lokaal shoppen. Meer dan ooit slaakt vanuit de handel deze noodkreet in Coronatijden. Om deze boodschap klaar en duidelijk te maken helpt Miss België Celine Van Ouytsel graag een handje mee. Voor haar stad en thuishaven Herentals mocht ze namelijk een promotiefilmpje opnemen om dit extra in de verf te zetten. Tegen een winkelbezoek zegt een fashionista zoals Celine zeker geen neen. Maar soms komt de hulp uit onverwachte hoek. Zeker wanneer er enkele lokale stadsarbeiders haar op de achtergrond een handje komen helpen. Uit het Kempische leven gegrepen: Celine en de stoere mannen van ’t Stad. Zolang Ralphie, de man uit haar leven, hier niet jaloers op is, kan het allemaal best door de beugel. Shop lokaal, méér dan ooit een noodzaak.

Foto: Miss Belgium

Geef een reactie