Op weg naar de Miss België-kroon? : Cindy Wetzels (23, Sint-Agatha-Berchem)

In het dagelijkse leven is de 23-jarige Cindy Wetzels uit Sint-Agatha-Berchem een management assistente. De voorbije maanden was ze ook actief als Miss België-finaliste. Is deze Brusselse schone op weg naar de Miss België-kroon? “Beetje bij beetje komt er wat finalestress om de hoek piepen”, glimlacht Cindy bij aanvang van het gesprek. “Misreken je niet aan de intensiviteit van de voorbije maanden. Stuk voor stuk hebben we er alles aan gedaan om een zo fraai mogelijk eindresultaat te bemachtigen. Het was niet evident om in combinatie met mijn job alles gecombineerd te krijgen. Maar ach, ik heb er het beste van gemaakt.”

Elena
Een verjaardagsfeestje was het begin van een heus avontuur. “Didem Celebi is een goede vriendin van mij”, vertelt Cindy. “Zij triggerde me een beetje om toch de stap naar de wedstrijd te zetten. Ik ben uiteindelijk naar de beginshooting gegaan. Kijk hier waar het me heeft gebracht. Ik had nooit verwacht om zo ver in deze wedstrijd te raken. Maar wie niets verwacht, kan ook niet ontgoocheld raken, maar alleen maar verrast.”

Cindy-challenge
Cindy blijkt geen uitdaging uit de weg te gaan. “De voorbije maanden waren hoedanook een ervaring, die ik niet al te gauw meer zal vergeten”, gaat ze onverdroten verder. “Tenslotte moet een Miss van vele markten thuis zijn. Zowel op het vlak van schoonheid als op het vlak van mondigheid. Dat resultaat heel snel in een menselijke evolutie. En die is ook bij mij zichtbaar. Weet je … ik zeg niet neen tegen een uitdaging van formaat. En dit was er ééntje. Laat het avontuur maar tot mij komen. Ik ben er klaar voor.”

Foto: collectie Cindy Wetzels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.