Op weg naar de Miss België-kroon? : Celine Van Ouytsel (22, Herentals)

In het Miss België-korps is Celine Van Ouytsel wellicht de queen of instagram. Haar volgers zijn de laatste jaren niet méér op 1 hand te tellen. Tenzij u duizenden vingers heeft. Voor deze Kempische Legally Blonde-girl, Pink Lady en BFF van haar hondje Ralphie is het de tweede keer dat ze haar kansen verdedigt in Missenland. “Miss België is in mijn ogen de crème de la crème. Het is dit of het is niets. Toen ik de eerste keer deelnam, zat ik in mijn eerste jaar Bachelor Rechten. Ik was pas gestart. Al heel gauw bleek dat alles heel moeilijk met elkaar te combineren viel. Toen heb ik tegen mijn ouders gezegd dat wanneer ik binnen de vijf jaar zou afstuderen ik er nog een keertje voor de volle 200% voor wou gaan. Dat moment is nu aangebroken. Miss België staat nu eventjes centraal in mijn leven. Ik ga niet meteen werken. Maar ik krijg ook de kans van mijn ouders om me ten volle te smijten op deze wedstrijd.  Het klinkt misschien heel cliché. Maar ik heb deze droom altijd willen realiseren. Het gaat inderdaad nu of nooit zijn. Maar ach, we zien wel waar het schip strandt.”

Instafamous
Celine is wat je noemt een Instafamous Kid in Town. “Instagram blijft perfect combineerbaar met Miss België. Al mijn volgers mogen perfect weten wat ik doe. Ik denk niet dat ik veel jaloerse reacties uit Missenland mag verwachten. Ieder zijn ding. Ik het mijne en iemand anders het zijne. Ik ben heel fel bezig met mijn sociale media.  Maar ik plaats alles wel in de juiste context. Er zijn nog méér dan 199 andere meisjes met dezelfde dromen als ik. Dat mag ik nooit uit het oog verliezen.”

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.