Da Bomb en de Mineur

De Antwerpse ‘Legally Blonde’ Celine Van Ouytsel laat van zich horen in Missenland. Ze is immers één van de finalisten van Miss Antwerpen. Tussen al haar Missenwerk door, vergeet ze haar werk als rising star in de influence-wereld niet. Zo vertoefde ze de voorbije dagen in het zonnige Tenerife. Zoals het bij een ware instaqueen hoort te zijn, duikt er zo nu en dan een opmerkelijke foto op. Zo geschiedde … Wie tegenwoordig de terrassen passeert, ziet zo nu en dan gezelschapspelletjes opduiken. Deze opmerkelijke trend blijft hipster Van Ouytsel bij. Op een schaakbord showt ze als een ‘bomb’ een zwart jurkje. Het doet me zo diep in mijn hoofd nadenken. Schaken kan ik helaas niet. Maar wie in gezelschapspelletjes land aan bommetjes denkt, komt heel gauw bij Stratego terecht. Bij deze alvast een uitdaging naar deze influence-bomb toe. Zin in een spelletje Stratego, Celine? De mineur staat nu al op scherp om het tegen jou op te nemen.

Foto: Instagrampagina Celine Van Ouytsel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.