Het zomerplan Inneke De Schutter

Eén ding is zeker. De Heistse receptioniste Inneke De Schutter heeft in haar agenda de zomer van 2018 met vet aangeduid. De 23-jarige spraakwaterval streeft immers een lang verwachte droom na. Ze is immers één van de deelneemsters bij Miss Antwerpen. Een droom, die ze na al die jaren eindelijk werkelijkheid ziet worden. Vroeger was het immers traditie ten huize De Schutter dat mama en haar dochter samen naar de grote finale van de zoektocht naar ’s lands mooiste keken. De kleine Inneke mocht er zelfs langer voor opblijven. Maar kleine meisjes worden zichtbaar groter. Na enkele jaren met een Miss België-break namen beide dames de traditie van weleer weer op. En dat zorgde bij Inneke voor de nodige kriebels in haar buik. Vroeger had ze nooit het lef om de stap in de richting van Miss België te zetten. Maar nu ze bijna aan de maximum leeftijd is om deel te nemen, was het voor haar nu of nooit. En daar werden alle middelen voor ingeschakeld. Van haar mama kreeg ze een fotoshoot cadeau bij de bekende fotograaf Henk Van Cauwenbergh. Henks foto gebruikte ze bij haar inschrijving. En de rest is ondertussen geschiedenis. Toen ze haar lintje kreeg van finaliste Miss Antwerpen, was ze supertrots. Stiekem kon ze deze droom van haar bucketlist schrappen. Want ja, deze wedstrijd stond op haar to do-lijstje genoteerd.

Het staat buiten kijf dat Innekes zomer helemaal in het teken van Miss Antwerpen staat. Neen, ze heeft geen zomervakantie geboekt. Heel haar zomer staat in het teken van deze wedstrijd. De agenda is er zelfs helemaal rond gebouwd. Het zomerplan Inneke De Schutter is gewoon gaan met die banaan. Want naar haar gevoel moet je jezelf vooral smijten wanneer je ergens aan deelneemt. Tenslotte blijft deze kans een once-in-a-lifetime experience. Deelnemen doet ze voor de ervaring. Naar Innekes gevoel moet het vooral plezant blijven, zonder daarbij aan de nodige ambitie in te schieten. Eén ding staat buiten kijf. Inneke De Schutter wil het schot in de roos de komende weken zeker niet missen.

Foto: Henk Van Cauwenbergh

Een gedachte over “Het zomerplan Inneke De Schutter

  1. Wij steunen jouw droom voor 100%. Ik kan met een gerust geweten zeggen dat de hele familie trots is op ons jongste nichtje!
    We weten dat je dit kan!

    Xx

Geef een reactie