Let’s talk about Pommelizio’s Sex Tape

Dit najaar pakt VIJF voor het eerst uit met drie gloednieuwe, lokale programma’s. De grootste vrouwenzender in Vlaanderen schuwt vanaf september geen enkel taboe en gaat de confrontatie aan met enkele controversiële en verrassende thema’s. Alles moet bespreekbaar worden – zowel op als naast de buis, maar ook in de slaapkamer.  En daaraan laat een bekend koppel zich van hun beste kant zien. Meer bepaald: Pommeline en Fabrizio uit Temptation Island. In Sex Tape leggen Vlaamse koppels hun hart, ziel én lijf bloot bij Goedele Liekens om te tonen hoe het er binnenshuis écht aan toe gaat. In de preview van Sex Tape laten Fabrizio en Pommeline  zien dat het leven tussen de lakens van een bekend koppel ook niet altijd rozengeur en maneschijn is.

U kan alvast een voorsmaakje zien van de Pommelizio’s Sex Tape op:
https://www.vijf.be/pommeline-en-fabrizio-leggen-hart-ziel-en-lijf-bloot-in-sex-tape

Geef een reactie