Zout op het vuur: het boek van Grillmasters Nick en Kevin

The news is out! Nick Van Hoof en Kevin Kegeleers mogen zich voortaan de Strafste Grillmasters van Vlaanderen noemen. Na het wekelijkse barbecue-avontuur op VIER, bundelen ze nu hun praktische tips en smaakvolle recepten in het kookboek Zout op het vuur.

Met vrienden de natuur in trekken, samen ontspannen rond een kampvuur en lekker eten. Zo eenvoudig kan het leven zijn.

Voor Nick en Kevin, bekend van het VIER-programma Grillmasters, ​heeft vuur geen geheimen meer. Met hun praktische tips, persoonlijke ervaringen en heerlijk toegankelijke recepten kun je overal aan de slag: op een barbecue op het balkon, een open vuur in de tuin of in een put in het bos.

Groenten, vis of vlees worden niet versneden, maar in hun geheel bereid – van neus tot staart en van pit tot loof. De vlam erin en wat zout erover, ziedaar het beproefde recept. Geen vaste wetenschap, maar een ode aan de primitieve kooktechnieken en pure smaken. De orginele zoutbereidingen maken bovendien van iedere barbecueavond een unieke beleving.

Nick van Hoof en Kevin Kegeleers leerden elkaar kennen rond het kampvuur, waar hun gedeelde passie van koken en vuur al snel oplaaide. Onder de naam zouterover organiseren ze interactieve diners rond een open vuur.

Foto: Jan Liekens

 

Geef een reactie