Grillmasters Back to Basic

Op donderdag 24 mei strijden de vier overgebleven duo’s in de Belgische Ardennen voor een plaats in de finale van Grillmasters.

Tijdens deze laatste productproef vangen ze samen met Peter zoetwaterforellen en gaan ze met Seppe wild plukken in het bos. Ineke heeft de techniek van het vliegvissen meteen onder de knie, terwijl bij Adel en Nick alles letterlijk in het water dreigt te vallen. Gelukkig kunnen ze rekenen op het deskundig advies van de ervaren vliegvisser Danny. Verderop in het bos sluit Seppe een weddenschap met de duo’s, waardoor de druk tijdens het verzamelen van de juiste ingrediënten nog wat verder opgevoerd wordt. Met een kistje vol verse kruiden van Moeder Natuur en een zelf gevangen forel keren de duo’s helemaal terug back to basic wanneer ze de forel bereiden in een uitgeholde boomstam. Tijdens het gaarproces hebben Nick en Kevin nog een geheim wapen in petto. De duo’s gooien alles in de strijd voor het eerste finaleticket.

Terug aangekomen op de hoeve, staat er opnieuw vis op het menu. Adel gaat de strijd aan met de taaie hondshaai die zich niet zomaar gewonnen geeft. Nick neemt grote risico’s bij het fileren van de giftige Pieterman, maar laat zich niet zomaar afschrikken. Ineke en Sofie krijgen het moeilijk tijdens deze opdracht en maken zich zorgen over de cuisson van hun vissen in zoutkorst. Mario en Marc zijn vastberaden om een plaats in de finale te veroveren, maar zijn hun visbereidingen opgewassen tegen de gastjury van cadetten van de Zeevaartschool?  De inzet is hoog …. De finalekoorts stijgt fors.

Foto: VIER

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.