Grillmaster Dave Grohl

De kandidaten van Grillmasters op VIER hebben wel een bijzondere collega, die hun passie deelt. Foo Fighters-zanger Dave Grohl vertelde aan Bang Showbizz een opmerkelijk verhaal dat hij uren gepassioneerd kan kijken naar YouTube-filmpjes over hoe hij het beste een stukje vlees kan grillen. De ideale kruidenmix, de ideale combinatie van groenten er bij … Dave Grohl smult ervan. Hij droomt er van om in L.A. een cursus tot slager te volgen, om zich helemaal te perfectioneren. Terloops vertelde hij het verhaal dat hij zijn vrouw stille hints gaf om hem zijn lievelingsgrill voor zijn verjaardag te kopen, maar dat hij een toilet in de plaats kreeg. Deze keer is het duidelijk geen Bridge Burning voor Dave Grohl, maar ‘Meat Burning’. Peter De Clercq en Seppe Nobels weten meteen naar wiens optreden ze moeten gaan kijken als hij in het land is. Alleen moet Grohl zorgen dat hij duidelijk zijn voet niet breekt deze keer. Barbecue rocks!

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie