De Showboys: één week later

Na Mafkegels zijn het Antwerpse duo Ben Bervoets en Jerry Verhaert weer terug met een gloednieuw variétéspektakel, dat terug doet denken aan de tijden van Oud België. En dat doen ze niet alleen. Weldra staan ze in de Zwarte zaal van het Antwerpse Fakkeltheater naast Reuben De Boel, Linda Dhaene, Laura De Leeuw, Thomas Vanhauwaert. Het wordt opnieuw een show om van te smullen. Meer info kan u alvast bekomen via:
https://fakkeltheater.be/voorstelling/showboys. Maar één ding staat nu alvast. Daar zijn de Showboys! Alleen komen ze één week later dan voorzien. De première is immers omwille van een ongeval verschoven naar 25 mei. Maar wees maar zeker dat ze er een ferme lap gaan op geven.

Foto: Take Twee Producties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.