De mannen van de gazet

Verdorie, wat heb ik er spijt van dat ik niet aanwezig was tijdens de wedstrijd Telenet Giants Antwerp  – Luik. Voor de leken onder ons: Dit was de eerste van de zes moneywedstrijden tijdens de laatste rush van de reguliere Belgische Basketbalcompetitie.  De Telenet Giants Antwerp traden zelfs de laatste vijf minuten aan met een volledig Belgische formatie. 5 Belgische spelers op het terrein. Dat zie je niet elke dag. Nu ga ik eventjes over tot de orde van de dag.  Akkoord, Antwerpen won met sprekend gemak met 92-70. Hans Vanwijn was man van de match. Maar ik ben vooral een beetje jaloers dat ik de foto van het scorebord niet heb. Deze was namelijk na de wedstrijd fameus gevuld. Langs Antwerpse kant scoorde iedereen een korf. Bij Luik gaven alleen de nummers 4, 9 en 11 niet thuis. Eén ding lijkt nu al zeker. De mannen van de gazet mogen stevig typen om al de resultaten correct weer te geven. Want Telenet Giants Antwerp – Luik was voor beide ploegen een match in de breedte.

Geef een reactie