De mannen van de gazet

Verdorie, wat heb ik er spijt van dat ik niet aanwezig was tijdens de wedstrijd Telenet Giants Antwerp  – Luik. Voor de leken onder ons: Dit was de eerste van de zes moneywedstrijden tijdens de laatste rush van de reguliere Belgische Basketbalcompetitie.  De Telenet Giants Antwerp traden zelfs de laatste vijf minuten aan met een volledig Belgische formatie. 5 Belgische spelers op het terrein. Dat zie je niet elke dag. Nu ga ik eventjes over tot de orde van de dag.  Akkoord, Antwerpen won met sprekend gemak met 92-70. Hans Vanwijn was man van de match. Maar ik ben vooral een beetje jaloers dat ik de foto van het scorebord niet heb. Deze was namelijk na de wedstrijd fameus gevuld. Langs Antwerpse kant scoorde iedereen een korf. Bij Luik gaven alleen de nummers 4, 9 en 11 niet thuis. Eén ding lijkt nu al zeker. De mannen van de gazet mogen stevig typen om al de resultaten correct weer te geven. Want Telenet Giants Antwerp – Luik was voor beide ploegen een match in de breedte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.