Get Insane met Youforia

An Lemmens komt met plezier langs bij een eventuele rerun van de musical Magdalena. Stan Van Samang is onder de indruk van de schrijfcapaciteiten van boegbeeld Wanne Synnave. Dan Karaty kon er geen slecht woord over zeggen. Volgens Niels Destadsbader waren het professionals op het podium. Mooie commentaren voor het jongerenkoor Youforia. Tijdens hun passage bij Belgium’s Got Talent hebben de youngsters  indruk gemaakt.

Het kwam thuis ook zo over. Het leken wel leeuwen  in een kooi, die op kijkend Vlaanderen werden los gelaten. De cast van Magdalena weerden zich als duivels in een wijwatervat. Op musicalvlak waren ze trendsetters in Belgium’s Got Talent-land. Ze waren de eersten, die zo ver in de talentenjacht doorstoten. Een mens zou er voor minder Insane van worden. Alleen waren net die hen te vlug af. Maar een tweede ticket kan best wel in de lucht hangen.

Foto: Seppe Vandael

Geef een reactie