Het worstje van Giorgio

Vorige week kozen Peter De Clercq en Seppe Nobels tien duo’s uit die vanaf nu elke week het Grillmasters vuur aansteken en wekelijks worden uitgedaagd om met één bepaald product aan de slag te gaan. In de aflevering van donderdag 12 april staat varkensvlees op het menu.  De duo’s trekken naar De Haan en maken daar kennis met Carl van de hoeveslagerij Hof ter Meulen en zijn  Mangalicavarkens. Daar moeten de duo’s eigenhandig worst maken : vlees kiezen, kruiden, malen, darmen spoelen, worst draaien. Een uitdagende, maar ook stresserende opdracht voor de duo’s – niet in het minst voor Adel. Wie maakt de beste worst en wint de vrijstelling? Het worstje van Giorgio wordt alleszins gesmaakt.

Daarna worden de koppels verwacht op de Grillmasterhoeve en moeten ze American style spare ribs bereiden voor de twee chefs én voor een verrassend testpanel van America-lovers en Vlaamse rockabilly’s in vintage cars. De hoeve wordt het decor voor pikante varkensbereidingen, iets te zoete side dishes, petroleumribbetjes, een Amerikaans-Koreaans conflict en zelfs een familiedrama.

Wie zijn de twee minst presterende duo’s die het in de burn out met elkaar moeten uitvechten? En wie moet na dat spannende grillduel de hoeve definitief verlaten? Dat ontdek je donderdag 12 april op VIER.

Grillmasters 

Donderdag 12 april, 20u35

Geef een reactie