Marilou Mermans: de Gouden interim van Gouden Vijver

Gouden Vijver loopt nog tot eind april in het EWT. Het verhaal gaat over Edith en Norbert. Zij brengen voor de 48ste keer de zomer door in hun bungalow aan een groot meer, dat “Gouden vijver” wordt genoemd. Geboren zeurder Norbert krijgt het steeds moeilijker met zijn geheugen maar Edith zorgt door haar positieve levenshouding voor de perfecte tegenpool. Dit jaar komt hun dochter op bezoek met haar nieuwe vriend. Die vriend heeft een zoontje en dat geeft de eeuwige knorpot een schok. Ook de ontmoeting tussen de dochter en haar oude vlam, de postbode, brengt leven in de brouwerij. Door de ziekte van hoofdrolspeelster Monique Truyens moest ze forfait geven. Op amper één week tijd engageerde ‘redder in nood’ Marilou Mermans zich om het stuk onder de knie te krijgen. Zij speelt vanaf 7 april de rol van Edith. Daarmee is ze met recht en reden: de Gouden Interim van Gouden Vijver.

Meer info over De Gouden Vijver: http://www.ewt.be/producties.php

Geef een reactie