Julia: de Russische Bella donna uit Shopping Queens

Het tweede seizoen van Jani’s Shopping Queens werd afgetrapt. Het concept is heel éénvoudig. 4 zelfverklaarde fashionista’s krijgen een budget van 200 euro om in Leuven City te winkelen. Onderling geven ze elkaar punten en ook the godfather of style and shopping Jani Kazaltzis laat zich aan de zijde van zijn hond Qozmo niet onbetuigd.

Julia, de youngster van het groepje mocht de spits afbijten. Thema deze week is de ware Italiaanse Bella donna stijl.  Qua punten scoorde ze van haar collega’s een fraaie 24 op 30. Vooral haar eigengereide Russische stijl viel op. De vuilzakken buiten zetten moet een vrouw in stijl doen aldus Julia. Niet zoals in Belgenland met een slobbertrui aan. Schoenen kopen voor 20 euro werd herleid tot een ware Sorry Mama. Bij het thuisbezoek werd al snel duidelijk dat Julia een dressing had om u tegen te zeggen, met heel veel merkspulletjes erin. Julia had smaak, maar het was vooral een vrij dure. Volgens Jani moest ze later zes rijke mannen trouwen om haar ‘kledingbehoeften’ te voldoen. Hoedanook ging de passage van Julia niet onopgemerkt voorbij. Ze had haar eigen shoppingtactiek. Eerst de accessoires kopen en dan pas het paarse jurkje. Een Prima donna mag den wel een op en top Italiaanse dame zijn. Deze Vlaamse met een Russische touch gaf er haar eigen schwung aan. From Russia with shoppinglove, niet waar.

Foto: VIJF

Geef een reactie