Het Bellissima-momentje van Miss België

Spiegeltje Spiegeltje aan de wand? Wie wordt het mooiste meisje van heel het Belgenland. Binnen één week weten we het. De strijd om het Miss België-kroontje barst nu helemaal los. Nog één week lang is Romanie Schotte regerend Miss België. Daarna krijgt ze een opvolgster. Op 13 januari 2018 wordt immers de nieuwe Miss gekroond in De Panne. De laatste week voor de grote finale is als ultieme voorbereiding voor de dertig finalisten gecentraliseerd aan de Belgische kust.

Maar vooraleer de strijd helemaal zal losbarst, was er tijd zat voor een gezamenlijk middagmaal. Het laatste ‘gezamenlijke etentje’ voor de afreis naar het huis van Kabouter Plop en Samson. Gastheer van dienst was Lorenzo Di Siervi. Een Italiaan, die ik voor eeuwig en drie dagen ‘Amigo’ mag noemen. Hij ontving heel het Miss België-comité en de finalisten voor een stevige lunch. Zeg nu zelf: met een gevulde maag een stresserende laatste week starten, geeft een mens nog net dat tikkeltje energie extra. Omdat Italianen vrouwenkenners bij uitstek zijn, ging hij maar al te graag op de foto met al dat vrouwelijk schoon. Spontaan komt het woord ‘Bellissima’ bij mij naar boven. Let the battle begin .. De strijd voor 1 kroon. Maar eerst toch eventjes genieten van het bellissima-momentje, niet waar.

Foto: Lorenzo Di Siervi

Geef een reactie