Doornroosje: het campagnebeeld

Tinne Oltmans mag dan volop in de running zijn voor een plekje in de grote finale van Steracteur Sterartiest. De voorbereidingen op één van haar volgende projecten zijn volop bezig. Vanaf Valentijnsdag mag de leading lady van de Ghost Rockers zich verdiepen in de wondere wereld van Doornroosje.  Mits Valentijn niet ver meer af is, wordt Vlaanderen beetje bij beetje warm gemaakt voor deze musical.

Wat weten we ondertussen al? Enerzijds vroeg ‘professionele toneelprins’ Thomas Van Goethem haar al heel lief of Tine zijn Doornroosje wou zijn. Maar nu werd ook het campagnebeeld het al op de wereld losgelaten. En daarop zien we Tine en Thomas als ware het Wendy Van Wanten en Willy Sommers. Ze kijken elkaar zo diep in hun ogen. Ach, het belooft nu al vonken en vuur (werk) te worden vanaf 14 februari in Doornroosje. Een must see voor de hele familie.

Meer info over Doornroosje:
https://deepbridge.be/shows/doornroosje/

Affiche: Deep Bridge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.