Emilia: de muze van Michael Asnot

Al sinds hij een klein ukje was, is hij bevriend met zijn gitaar. Zijn liefde voor muziekinstrument bracht hem al op verschillende plekken in ons Vlaamse Land. Zo zag ik hem ooit naast Willy Sommers op het podium bij Tien Om Te Zien, is hij een studiegenoot van Kevin (gewezen Idool-winnaar), maar bovenal is hij een getalenteerde singer-songwriter.

Zo werd hij op muzikaal vlak al eerder gespot op de bus naar Mexico. Maar nu hij al een poosje terug in het land is, komt Emilia op de proppen. In zijn nieuwe song bezingt Michael maar al te graag zijn bewondering voor deze ‘schone’. Maar wie is toch die dekselse Emilia? We hebben er het raden naar. De enige Emilia, die ik in muziekland ken, is het meisje van ‘Big Big World’ en ‘A Good Sign’. Maar of zij de vrouw uit het liedje is, is maar zeer de vraag. Hoedanook zegt Emilia veel over Michael Asnot: he’s a big boy in a big big Music World. En met de steun van Emilia, kan het alleen maar lukken.

Beluister het liedje Emilia op iTunes:
http://apple.co/2B4erey

Beluister het liedje Emilia op Spotify:
https://open.spotify.com/track/2tUtVhinQ6OOarfGcKFqPL

Met dank aan Michael Asnot voor de hoes

Geef een reactie