Happy Birthday Chez Bartizze

Ik neem u graag  terug naar 27 december 2016. De dag, waarop ik een Gordiaanse knoop moest doorhakken. Zou ik het nu doen of zou ik het nu niet doen? Tja, u vraagt zich nu zeker af waarover ik nu spreek. Op deze dag wou ik een lang gekoesterde droom realiseren. Ik wou op ontdekkingsreis trekken in de blogosphere. Al langer kriebelde het bij mij om een blog te starten. Gewoonweg omdat ik geboeid raakte door een totaal onbekende wereld. En uiteindelijk werd het een ‘dikke ja’.  De poorten van een nieuwe wereld gingen open. Chez Bartizze werd geboren. Bartizze is afgeleid van ‘Bart is … ‘. Maar ik heb een beetje op z’n Frans gezet. Zo wou ik teksten maken over de dingen, die mij boeiend en interessant leken. Alles werd in een leuk verhaaltje gegoten.  Met bescheiden doelstellingen ben ik aan dit avontuur begonnen. 1000 Facebooklikes op 1 jaar tijd en 10000 bezoekers op jaarbasis had ik al een groot succes genoemd.

En nu 1 jaar later … heeft Chez Bartizze mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Als bijna veertiger kreeg ik een bezoekersaantal, waarvan ik nu nog steeds zeg: ‘Dank u wel allemaal’ en eens goed in mijn ogen wrijf. Bovendien leerde ik als tekstschrijver een ander doelpubliek aanspreken. Altijd mooi meegenomen. Want waar een website is ingeburgerd, is een blog dat nog lang niet. Maar nu 2017 bijna voorbij is, komt jaargang 2 van ‘Chez Bartizze’ steeds dichterbij. U krijgt gewoon meer van hetzelfde … Een goed recept moet je niet veranderen. Maar eerst zeg ik welgemeend: ‘Happy Birthday Chez Bartizze’.
Ik ga er een goeie op drinken.

Een gedachte over “Happy Birthday Chez Bartizze

Geef een reactie