Het prinsheerlijke boeketje van Thomas Van Goethem

’t is nogal ‘ne keirel. Den Thomas Van Goethem. Op theatervlak leidt hij nogal een prinsheerlijk bestaan. Al ontelbaar keer mocht hij in musicals de rol van prins op zich nemen. Welke man zou daar niet jaloers op zijn? Ook in de komende Deep Bridge-musical Doornroosje is het weer van dattum. Dan staat hij naast Steracteur Steratiest-deelneemster en Ghost Rockers-fenomeen Tinne Oltmans op het podium.. Na Anne Van Opstal en Shauni Rau is Tinne al de derde prinses op het palmares van Thomas. Een prinsessenversierder, pur sang …. Qua typecasting kan dat wel tellen. Niet waar.

Ik heb onlangs een YouTube-filmpje zien passeren . Onzen Thomas laat in het bewuste YouTube-filmpje zijn meest hoffelijke kant zien. Mijn excuses alvast voor de late ontdekking. Maar ik had het niet eerder gezien. Daar bestijgt Thomas een trap om zijn toekomstige Tinne te verrassen. Hij kust haar wakker en biedt een boeketje bloemen aan. De vraag of zij zijn prinses wil zijn volgt snel. Thomas Van Goethem en Tinne Oltmans samen op het podium. Dit is geweten. De rest is nog een groot vraagteken.

Voor meer ontdekkingen kan u altijd een bezoekje brengen op: https://deepbridge.be/shows/doornroosje/

Bekijk het filmpje:

Filmpje: Deep Bridge

6 gedachtes over “Het prinsheerlijke boeketje van Thomas Van Goethem

  1. Top! Had het er vorige week nog over met mijn men vrouw dat we dringend met de kinderen nog eens naar een musical/theater moesten gaan. Doornroosje zet ik in mijn agenda.

Geef een reactie