De parabel van de Tsjeef en zijn Teef

Als één van de laatsten kwam hij in het spel tijdens De Slimste Mens ter Wereld. Maar de laatsten zullen misschien de eersten zijn. Ja, ik heb het over Thierry Henry look-a-like Sammy Mahdi. Hij doet het verduiveld goed in het ultieme ‘spel der spellen’. De voorzitter van de CD&V-jongeren hield 3 afleveringen stand en mag zich nu klaarstomen voor de 2 finaleweken. Maar nog opmerkelijker is dat deze Tsjeef een opmerkelijke gaste had meegebracht naar de studio. Zijn hond Pamuk stal de show en bleef tussen al de moppen van de jury stoïcijns liggen. De parabel van De Tsjeef en zijn Teef. Het lijkt nu al een successtory in De Slimste Mens ter Wereld.

De laatste uitzending voor de finaleweken eindigde nogal spectaculair. Hond Pamuk vond het wel welletjes en stond recht tijdens de slotgeneriek. Baasje naar de finale, hondje tevreden. De hond stond recht alsof ze dringend naar het toilet moest. Maar Mission completed, niet waar. Tijdens de eerste finale-uitzending wacht er voor Sammy een opmerkelijk duel. Verre familie Linde Merckpoel neemt het op tegen Sammy Mahdi en actrice Joke Emmers. Ik ben eens benieuwd. Geeft Pamuk een vriendelijk pootje aan Linde of niet of is de ultieme strijd nu echt begonnen? We zullen het zelf ontdekken. Eén ding is zeker. De parabel van de Tsjeef en zijn Teef staat nu al in de analen van de Slimste Mens ter Wereld geschreven. Noem het zo klaar als pompwater, niet waar.

Foto: VIER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.