Mari-Carmen Cobos Copado: just call her … Marie!

Soms heb je van die namen die zo exotisch klinken dat het je nieuwsgierigheid wekt. Neem nu de 19-jarige kapster Mari-Carmen Cobos Copado uit Limburg. Mari-Carmen is een jonge meid met Spaanse roots en een snuifje Madrid en Barcelona in zich. Naast de Spaanse link klopt haar hart vooral voor Limburg. Kortom: Mari-Carmen is een jonge vrouw met heel wat zin in een fraai Miss België-avontuur.  Alleen blijft Mari-Carmen Cobos Copado één mond vol. Maar je mag Mari-Carmen gewoonweg Marie noemen. Zo wordt ze ook in Leopoldsburg genoemd.

Haar selectie bij Miss Limburg overtrof haar in alle snelheid. Amper 3 uur na haar préselectie kreeg ze al een mailtje dat ze geselecteerd was. Het eerste hoofdstuk van Mari-Carmen in Wonderland begon. Eéntje waar ze met enorm veel zin aan begint. Het verleden leerde haar om met de blik vooruit te kijken. Wat achter de rug is, is voorbij. Alleen de toekomst telt. Miss Limburg en Miss België kan voor Mari-Carmen nieuwe deuren openen. Ze droomt van nieuwe ervaringen op het vlak van modellenwerk.  Alleen blijft Mari-Carmen Cobos Copado  één mond vol. Maar je mag Mari-Carmen gewoonweg Marie noemen. Zo wordt ze ook in Leopoldsburg genoemd.

Wie een snuifje Madrid en een snuifje Barcelona zegt, kan de aanwezigheid van voetbal niet meer ontkennen. En dat is ook in het leven van Mari-Carmen het geval.  Naast haar vriendje klopt het hart van Mari-Carmen nog het meest voor Cristiano Ronaldo. Voor haar voetballende broer is het zelfs een droom om ooit naast deze wereldster te spelen. Dromen moet, hopen kan en scoren des te meer. Alleen blijft Mari-Carmen Cobos Copado één mond vol. Maar je mag Mari-Carmen toch Marie noemen. En zeg nu zelf … wie weet wordt ze de komende maanden ook ver buiten Leopoldsburg zo genoemd.

Foto: Selfie Mari-Carmen Cobos Copado

Geef een reactie