Het prille begin

Theater ligt me al heel lang nauw aan het hart. En opvallende theaterinitiatieven des te meer. Als ‘bijna Mechelaar’ (slechts 300 meter in vogelvlucht verwijderd) ben ik daarom zeer gecharmeerd door een project van ARSENAAL/LAZARUS. Vanaf het komende theaterseizoen reiken ze een opvallende hand uit naar alle Mechelaars. En dit met het project The Life of Mechelen. Met The Life Of Mechelen brengen ze een verhalenshow, op het theater waarin stadsbewoners aan het woord worden gelaten en begeleid worden door professionele theatermakers. De deelnemers vormen samen een nieuw stadsgezelschap. Het worden zeven afleveringen over evenveel fases in het leven. De voorstelling worden gespreid over een periode van vier jaar.

In de eerste editie eind september zie en hoor je verhalen over verwekking, geboorte, de vroegste kindertijd, kinderwensen, twijfels over het ouderschap, vreugde en pijn over nieuw leven, maar ook dromen van kleine kinderen over hun toekomst en herinneringen van ouderen aan hun kindertijd. Verhalen uit het eigen leven of dat van een ander, vanuit het standpunt van de ouder of dat van het kind. Een must see voor iedereen, die de Dijlestad nauw aan het hart ligt.

The Life of Mechelen #1 Het prille begin op Za 23/24 September telkens om 15u bij ARSENAAL/LAZARUS in Mechelen

Een gedachte over “Het prille begin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.