Big boys don’t cry … op Camping Karen en James

Karen Damen en James Cooke ontvingen maandag hun eerste gasten op Camping Karen & James. Amber, Michiel, Mats & Björn: de enige vier progeriapatiënten van de Lage Landen kwamen langs. Al snel werd het een bezoekje dat de twee populaire VIER-gezichten niet snel zouden vergeten. Er was absoluut geen sprake van om medelijden te hebben met de vier. Daar zorgden Amber, Michiel, Mats en Björn zelf wel voor. Big boys don’t cry … op Camping Karen & James.

De vier blonken uit in levenslust. Geniet van elk moment en pluk de dag. Racen met Anthony Kumpen op het circuit. Amber zag het niet zitten. Aan de drie jongens was er geen houden aan. Zelfs een snelheid van 300km per uur kon hen niet deren. Karen en James stonden er bij en keken er met open ogen naar. Big boys don’t cry op Karen & James. Daar zorgden Amber, Michiel, Mats en Björn zelf wel voor.

Logeren op de camping: het was een feest. Hun gekakel leek wel op het Smurfendorp uit de betere Smurfenfilms. Maar ergens diep vanbinnen kunnen we als mens nog heel veel leren van hun levensvreugde. Hun levensintensiteit is 1000x groter dan de onze. Big Boys don’t cry op Camping Karen & James. Daar zorgden Amber, Michiel, Mats en Björn zelf wel voor.

Emotioneel werd het pas toen ze vertelden over het afscheid dat ze moesten nemen van al hun overleden vrienden. Karen & James stonden er bij en keken er naar. Het raakte hen tot in het diepste van hun ziel om jonge mensen zo volwassen met de dood horen om te springen. Traantjes vloeiden … Big Boys don’t cry op Camping Karen & James. Niet waar, James Cooke.

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie