Aleksandar: de Servische interim

U weet het alvast al. Ik ben een op en top Giants-fan. En net zoals iedereen kijk ook ik uit naar de voorronde van de Champions League. En vele Giants-fans zagen het al helemaal zitten. Met Moses Kingsley leken de 10 geboden op weg naar de Champions League helemaal open. Alleen werd het een domper op de feestvreugde toen bleek dat hun ‘Lord of the Rings’ uitviel met een blessure. Een herstelperiode van bijna 1 maand werd voorzien. Bij een kwetsuur van deze duur mocht hij zijn deelname aan de voorrondes op zijn buik schrijven. Paniek bij de Giants-fans. Het zal toch niet waar zijn … Maar dat was buiten de waard gerekend: in dit geval de Servische interim. De 24-jarige Aleksandar Marelja brengt met zijn 2m07 een pak lengte en 97 kilo heel wat spieren mee naar de Lotto Arena.

De eerste match tegen het Zweedse Lulea komt er eind september al aan. En het is deze keer van … moettes. De druk op Aleksandar zal vrij groot zijn. Hij moet en zal de Giants naar een volgende ronde brengen. Want zelfs geen Servische interim staat graag voor lul tegen het Zweedse Lulea. Dat heeft onze ‘Aleksandar’ zonder één speelseconde op Antwerpse bodem maar al te goed begrepen.

Geef een reactie