Giantski

De tweede buitenlandse aanwinst bij de Telenet Giants Antwerp is een feit. Na Tyler Kalinoski komt nu ook Dave Duzdinski de rangen versterken. Dudzinski ruilt Roemenië in voor een Antwerps stekje . Ook Dudzinski zou in het oog van Roel Moors gekomen zijn. Kalinoski, Duzdinski …. Gemakkelijke namen zijn het niet om te onthouden. De fans van de Giants mogen zeker geen pintje te veel op hebben tijdens hun sportbeleving. Anders worden de ski’s tongtwisters van formaat. Met Kalinoski en Duzdinski wordt het volgend seizoen echt wel Giantski in de Lotto Arena.   Nu ook nog op het veld en de ultieme après-ski is een feit.

Hoedanook bewijst Roel Moors zich als een kenner van de buitenlandse competities. Na Griekenland gaat hij zijn volgende aanwinst halen in Roemenië. Een basketcoach anno 2017 is zo veel meer dan alleen maar je eigen ploeg coachen. De kennis van alle competities is voor een coach meer dan ooit een troef op zijn CV. Dat wordt steeds duidelijker.

Geef een reactie