Ik mag toch Tyler zeggen …

Telenet Giants Antwerp gooien naar het volgende seizoen toe alle registers open. Na vier Belgen werpen ze zich nu ook op de Amerikaanse markt. Tyler Kalinoski stond al meerdere jaren op de radar van Roel Moors. En nu is hij eindelijk daar. Alleen bekt zij naam zo moeilijk. Kalinoski: ik ga toch nog hard moeten oefenen om klaar te zijn tegen 24 september. Go Kalinoski Go! Maar ach, ik mag toch Tyler zeggen. .

Tyler Hamilton haalde ooit (al dan niet gedopeerd) een vierde plek in de Ronde van Frankrijk met een gebroken sleutelbeen. Een huzarenstukje … En toch … Ook zijn landgenoot Tyler Farrar maakte in de spurt korte tijd furore. Maar wielrennen is geen basketbal en omgekeerd. Een bekende Tyler als Lord of The Rings. Ik ken er eerlijk gezegd geen enkel. Maar het zal wel aan mij liggen. Maar ach, Kalinoski of niet. Ik mag toch Tyler zeggen! Go Tyler Go!

Geef een reactie