Op weg naar de Miss België-kroon?: Giulia Crucke (19, Saint-Nicolas)


Spiegeltje speigeltje aan de wand. Wie is de mooiste van heel het land? Op dit moment blijven nog 45 jonge dames op weg naar de Miss België-kroon? Eén van hen is de 19-jarige Giulia Crucke uit het Luikse Saint-Nicolas. Is zij op weg naar de titel van ’s lands mooiste. De toekomst wijst het uit. ‘Ik heb me ingeschreven voor deze wedstrijd om als persoon te groeien,’ vertelt Giulia ons bij aanvang van het gesprek. ‘Nu ik bij de laatste 45 ben, leef ik  meer dan ooit mijn droom. Het is een unieke gelegenheid om de Miss België-finale te bereiken. En die wil ik echt niet laten schieten. Het geeft me de kans om mezelf nog meer te tonen in wie ik ben.’

Italiaans
Giulia heeft 50% Italiaanse roots in zich. ‘Mijn mama is Italiaanse, Mijn papa is Belg. Ik ben een mix tussen beide landen. Ze tonen hun fierheid maar al te graag naar mij toe. Mijn mama behandelt me als een prinsesje en zet me op een voetstuk. Tot nu toe zijn ze supertevreden over wat ik heb bereikt. Veel tijd voor andere hobby’s heb ik niet. Zo nu en dan een tasje koffie drinken met mijn vriendinnen en voor de rest in mijn persoonlijk coconnetje te vertoeven. Meer hoeft dat niet te zijn.’

Foto: Collectie Giulia Crucke

Geef een reactie