Op weg naar de Miss België-kroon?: Jade Hulsman (22, Antwerpen)


Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van heel Belgenland? Meer dan zeventig jonge vrouwen wagen momenteel hun kans om de titel van ’s lands mooiste te veroveren. Eén van hen is de 22-jarige Antwerpse studente Jade Hulsman. Is Jade op weg naar het Miss België-kroontje? De toekomst wijst het uit. ‘Het is heel spannend om in de nationale preselectie te vertoeven’, glimlacht Jade. ‘Diep vanbinnen hoop ik natuurlijk dat het avontuur nog niet is afgelopen. Zo geniet ik van elk moment en raak ik beetje bij beetje nieuwsgieriger naar wat er nog komen zal. Tot nu toe heb ik al unieke persoonlijke reis in dit traject gemaakt. Toch ben ik nog lang niet aan het einde van mijn verhaal (lacht).’

Kunst- en vliegwerk
Jade is flyer bij het cheerteam van de KUL. ‘Mijn kunst- en vliegwerk heb ik op een lager pitje gezet. Ik wil het risico’s op blessureleed vermijden tijdens mijn Miss België-campagne. Het stunten laat ik dus eventjes zo. Ik mis het wel. Maar met een gebroken been op het podium staan is een no go. Het idee alleen al (lacht). De voorbije maanden heb ik me leren perfectioneren in mijn agendaplanning (lacht). Weet je … mijn doelen zijn tijdens traject niet veranderd. Alleen werd mijn kijk op het leven helemaal anders. Natuurlijk heb ik ambitie in deze wedstrijd. Anders is het ronduit een foute keuze om hieraan deel te nemen. Elke kans moet ik met mijn beide handjes grijpen. Ik moet niet wachten op het moment. Gewoon genieten van het hier en het nu moet bovenaan mijn lijstje staan.’

Foto: H. Poppe

Geef een reactie