Op weg naar de Miss België-kroon?: Camille van Bogaert (21, Sint-Niklaas)


Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van heel het land? Met deze vragen zitten meer dan zeventig jonge vrouwen in het achterhoofd. Zij zijn immers nog steeds in de running om de titel van ’s lands mooiste te bemachtigen. Eén van hen is de 21-jarige Camille van Bogaert uit Sint-Niklaas. Is zij op weg naar het Miss België-kroontje? De toekomst wijst het uit. ‘Ik had gehoopt om in de nationale preselecties te raken, maar ik had het nooit verwacht’, vertelt Camille bij aanvang van het gesprek. ‘De voorbije maanden heb ik me enorm ingezet om een mooi resultaat te bekomen. Miss België is een kans, die de nodige deuren kan openen. Eén van mijn kinderdromen was om ooit een job in de media te bekomen. Via deze weg hoop ik dat dit gerealiseerd kan worden. Ik waag nu de sprong naar Miss BelgIë omdat ik nu mezelf rijper voel dan ooit. Ik ben nu 21. Voor mezelf ben ik er meer dan ooit klaar voor. Karakterieel ben ik enorm ondernemend. Mijn toekomstplan is helemaal uitgestippeld.

Zessen
Camille komt uit een grote familie. ‘Ik ben opgegroeid met mijn mama alleen.  Hoe zijn ons heeft groot gebracht verdient alle bewondering. Thuis zijn we met zes kinderen. Zelf ben ik de oudste en de jongste is 2. Dus ik ben letterlijk de grote zus. Van mijn moeder heb ik geleerd om met iedereen rekening te houden. Wij vormen één beschermende kliek. Mijn broertjes en mijn zusjes zijn de mensen, die ik heel graag zie. Daar ga je voor door een vuur. Niet meer, niet minder … ‘

Foto: MArc Drofmans

Geef een reactie