Op weg naar de Miss België-kroon?: Lynn Piryns (20, Hamme)Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van heel Belgenland? Meer dan tweehonderd jonge dames wagen hun kans om het kroontje van ’s lands mooiste te bemachtigen. Eén van hen is de 20-jarige Lynn Piryns uit hamme. Is zij op weg naar de Miss België-kroon? De toekomst wijst het uit. ‘Ik heb de stap naar Miss België gezet omdat iedere vrouw anno 2022-2023 haar weg moet volgen die ze zelf wilt.  Met mijn deelname wil ik dit maar al te graag in de kijker zetten’, vangt Lynn het gesprek aan. ‘Al sinds ik een klein meisje was, hoopte ik er om een kans te krijg in de modellenwereld. En geloof me, je moet durven springen wanneer de kans zich voordoet. Toen ik op sociale media las dat ze kandidaten zochten, begon het idee bij mij te rijpen.  Enkele van mijn vriendinnen gaven me het beslissende duwtje in de rug om toch maar mijn kans te wagen. Ik heb heel snel een beslissing genomen om het toch maar te doen. Waar een wil is, is een weg.’

Met de zegen van moeke
‘Mijn familie wist wel dat ik een Missendroom had’, gaat Lynn verder. ‘Met de zegen van mijn ‘moeke’, met wie ik een uitstekende band heb, kan het nu al niet meer stuk. Tijdens een parcours zoals dit, weet je nooit hoe het gaat aflopen. 100% kans om te winnen heb je nooit. Maar ik hoop dat het een leuke positieve wedstrijd wordt. Ik heb geleerd dat je vooral jezelf moet blijven en niet moet beginnen zweven. Je kan in je leven iets bereiken, wanneer je daar keihard voor werkt. En dat doe ik heel mijn leven al. Dus ik heb er meer dan ooit zin in.’

Foto: Desteny Van den Bossche

Geef een reactie