Broncko Tussen Wal en SchipdonkerDe nieuwe single van Broncko  ‘Tussen wal en schipdonker’ heeft viraal succes. Onlangs haalde de track 100.000 views op YouTube. En dit Tot grote verbazing van Kris Ratiau, singer-songwriter bij de poprock groep Broncko, tikt de streamingteller verder. “Ongelofelijk”, zegt Kris Ratiau. “Ik kon het zelf eerst niet geloven. Het nummer kwam begin juni uit en we speelden de single tijdens onze livesets op de zomerfestivals. Het is een heel meezingbare single, dus het publiek was meteen mee. Hopelijk wordt dit een evergreen”, zegt een fiere Kris Ratiau.

Broncko waagde zich ook op TikTok, het immens populaire platform. “Het is een perfect platform om muziek te promoten. We maken leuke video’s met onze muziek en hopen dat de algoritmes van TikTok ons die dag goed gezind zijn. Ook daar gaat de single heel hard en haalden we zo’n 200.000 views. Niet slecht, voor een 40-plusser!” lacht Kris.

Geef een reactie