Nielson brengt titelsong Captain Nova uit

Nielson heeft zijn nieuwe single Toekomst In Je Hand uitgebracht, de opvolger van Bliksem die op 6 augustus jl. uitkwam. Toekomst In Je Hand is de titelsong van de nieuwe Nederlandse kinderfilm Captain Nova die vanaf 1 december in meer dan honderd bioscopen in Nederland gaat draaien. Bij Toekomst In Je Hand is ook een video gemaakt met veel beelden uit de film.
 
Over Toekomst In Je Hand zegt Nielson: “Als je wordt gevraagd de film Captain Nova te vangen in een liedje, dan wordt muziek maken wel heel erg leuk. Volgens mij het is het heel goed gelukt om de onderliggende boodschap van de film, dat de mens verantwoordelijk is voor de toekomst van de aarde, in mijn song Toekomst In Je Hand te vangen. Ik vond het een eer om te mogen doen en heb ontzettend veel plezier gehad tijdens dit creatieve proces”.
 

Captain Nova, van regisseur en coauteur Maurice Trouwborst en scriptschrijfster Lotte Tabbers, is een spannend sciencefiction-avontuur voor het hele gezin die op 13 oktober jl. haar wereldpremière beleefde als openingsfilm van het Cinekid Festival. Op het Cinekid festival won Captain Nova twee Cinekid Leeuwen voor Beste Kinderfilm én Beste Nederlandse Kinderfilm. Vanaf 1 december is Captain Nova in de Nederlandse bioscopen te zien.

Foto: Sony Music

Geef een reactie