Kerstmagie strijkt neer in 10 betoverende kastelen

Het betoverende kerstspektakel ‘Kerstmagie’, georganiseerd door productiehuis Historalia van prins Simon de Merode, blijft groeien. Na de zeer succesvolle vorige editie (2019) in 6 Vlaamse kastelen, zal ‘Kerstmagie’ dit jaar niet enkel te bewonderen zijn in maar liefst 8 kastelen in Vlaanderen, maar trekt la ‘Magie de Noël’ in december ook voor het eerst de taalgrens over en strijkt neer in de kastelen van Gembloux (Namen) en Soignies (Henegouwen).

In Vlaanderen openen de kastelen in de provincies Antwerpen (Aartselaar, Hingene en Westerlo), Limburg (Sint-Truiden), Oost-Vlaanderen (Laarne), West-Vlaanderen (Wijnendale en Vlamertinge) en voor het eerst ook Vlaams-Brabant (Huldenberg), vanaf 4 t.e.m. 26 december de poorten voor deze magische en interactieve familie-ervaring. De kastelen worden omgetoverd tot oogverblindende kerstpaleizen die je onderdompelen in een wondere wereld voorbij jouw verbeelding, waarin je wordt meegesleept in een gloednieuw, spannend verhaal van de hand van regisseur Luc Stevens. 

Nieuw en veilig concept
‘Kerstmagie’ werd omgevormd van een theaterwandeling naar een spannende audiovisuele en interactieve ontdekkingstocht voor het hele gezin. Je loopt in een ‘one way systeem’ en betreedt in kleine groepjes (max. 10 personen) het kasteel.

Tijdens je reis doorheen één van de 10 kastelen, kom je in een spannende zoektocht terecht. Fantastische lichteffecten, prachtige muziek en een gloednieuw verhaal zullen jou de weg tonen doorheen een sprookjesachtig kerstkasteel. Maar let op: tijdens het magische uur komt alles in het kasteel tot leven! Dan is het aan jou om het mysterie  op te lossen door onderweg de nodige hints te verzamelen. 

‘Kerstmagie’ is de ideale, ontspannende familie-uitstap om helemaal in de kerstsfeer te komen en bovendien een unieke kans om prachtig Vlaams erfgoed van binnen te bewonderen. Tickets voor deze ultieme en betoverende kerstbeleving kosten  €15,95 en zijn gratis voor kinderen onder de 5 jaar.

Wil jij ook graag een droomreis van een klein uurtje maken in één van de 10 kastelen? Bestel dan nu je tickets via www.kerstmagie.be

Foto: Historalia

Geef een reactie