Els De Schepper en Stef Boers maken ‘Jij krijgt een pluim’

Dankzij ruim 500 donaties, zijn kunstenaars Els de Schepper en Stef Boers er – via een succesvolle crowdfundingcampagne – in geslaagd om hun lijvige, sjieke ‘Jij krijgt een pluim’-cadeauboek te realiseren. “Het is een vrolijk, diepzinnig – en ook een béétje absurd – feel good dankboek, voor jezelf of om aan iemand te schenken die voor jou een bijzondere betekenis heeft en aan wie je graag wil laten weten dat je hem of haar zeer waardeert. Dit boek heeft mij de kans gegeven om mij artistiek te ontplooien. Dankzij de steun van velen is het één van de mooiste dingen die ik heb kunnen doen, samen met Stef Boers. Creatief en artistiek zijn we helemaal losgegaan met verhalen, tekeningen, absurde doe-instructies, hartverwarmende uitdagingen, stress-bevrijdende vondsten die geen moeite kosten en vooral ook heel veel opgewekte diepzinnigheden. Gratis geluks-coupons en remedies tegen klein verdriet en nog veel meer, ontdek je in de verschillende hoofdstukken, samen met de bijzondere tekeningen en schilderijen die Steven en ik gemaakt hebben”, zegt Els de Schepper. Psychiater en hoogleraar Dirk De Wachter zorgde voor een lovende inleiding: “Het geven van een pluim geeft minstens zoveel erkenning als het krijgen. De mooiste erkenning zit in de kleine, haast onzichtbare geste, het donzige pluimpje dat zachte streling brengt. Het samenspel van krijgen en geven van deze erkenning kleurt de verbinding tussen mensen, het brengt de nodige veerkracht die mensen in hun waarde zet.

Het luxe ‘jij krijgt een pluim’-geluksboek van Els de Schepper en Stef Boers, inclusief een echte pluim, kost 30 euro en is te koop via www.elsdeschepper.com

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.