Peter Luts is on fire

Op de dag dat de populaire Hasseltse club Versuz na anderhalf jaar opnieuw de deuren opende voor een testevent, lanceerde de Limburgse resident-dj en producer Peter Luts zijn nieuwe single ‘Fire’. “De timing is eerder toevallig, maar de puzzelstukken passen perfect. “Op het testevent speelde ik voor 1500 mensen en vanaf 1 oktober mag er weer gedanst en gefeest worden in de clubs. Na anderhalf jaar is het inderdaad tijd dat we weer kunnen losgaan en knallen. Als dj is het fijn om extra energie te krijgen wanneer je een dansende massa urenlang bespeelt met vette songs. Het is die flow, die energetische stroom die je terugvindt in de nieuwe single ‘Fire’.”
 
Hunter Falls
 
Na hun succesvolle eerste samenwerking rond ‘Coming Home’, werkt Peter Luts voor zijn nieuwe single ‘Fire’ opnieuw samen met zanger Hunter Falls. “Omdat we elkaar ondertussen ook al blindelings aanvoelen ging het er in de studio, tijdens de opnames, bijna telepathisch aan toe. We zaten allemaal op dezelfde lijn en dan krijg je inderdaad een vet resultaat. ‘Fire’ heeft inderdaad een sterke drive, een goede vibe én vooral ook een massa positiviteit en energie waar mensen na de voorbije maanden echt nood aan hebben. Ik hoop echt dat iedereen in de clubs binnenkort volop meedanst en beweegt op ‘Fire’. Die song verdient dat, net zoals hij perfect gedraaid kan worden op de radio of kan worden gestreamd. We zijn goed vertrokken, want we zijn met ‘Fire’ op de releasedag al opgenomen in heel wat Spotify-lijsten, waardoor hij meteen de juiste doelgroep bereikt. Ook op het testevent was de song een voltreffer, merkte ik achter de draaitafels. Het was inderdaad een topavond en het voelde zo goed om terug te zijn, na zo ‘n lange tijd. Het was zo’n fijn gevoel om al die lachende gezichten te zien.

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie